Ιστορία της Μπύρας

Ιστορία Μπύρας

Η μπύρα είναι ένα φυσικό αλκοολούχο ποτό, το τρίτο σε κατανάλωση παγκοσμίως μετά το νερό και το τσάι. Παρασκευάζεται από νερό, μαγιά, βύνη και λυκίσκο. Η πρώτη αναφορά της, γίνεται περίπου στο 3000 π.Χ. Κάποιες από τις πιο σημαντικές κατηγορίες μπίρας είναι οι Lager, Pils, Weiss και Ale.

beer lgΗ Magnus Magister το κατ’ εξοχήν προϊόν της εταιρίας, είναι μια εξαιρετικής ποιότητας μπύρα τύπου Premium Lager, η οποία παράγεται με παραδοσιακό τρόπο ζυθοποίησης, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών.

Η Magnus Magister παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της «Παπαδημητρίου Εμμ. Α.Ε.», στην περιοχή Δαματριά της Ρόδου, με προδιαγραφές HACCP και ISO, γερμανικό εξοπλισμό, γερμανικές πρώτες ύλες, γερμανό Brewmaster και σύμφωνα με τις προδιαγραφές καθαριότητας που ορίζει η γερμανική νομοθεσία.

beer acdcΤο καταλληλότερο ποτό για να συνοδεύσει τη μουσική των AC/DC είναι η μπύρα. Έτσι σκέφτηκαν οι Αυστραλοί θρύλοι του hard rock και κυκλοφόρησαν τη δική τους μπύρα.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ποτό που κυκλοφορεί το συγκρότημα. Πέρυσι οι AC/DC κυκλοφόρησαν κρασί με το brand name τους, όμως είναι η πρώτη φορά που η μπάντα θα ασχοληθεί με το ποτό των «πραγματικών ροκάδων», όπως οι ίδιοι λένε.

Volkan BLONDE bottleΗ Σαντορίνη είναι η έμπνευση της Volkan Beer, η πατρίδα της και το σημείο όπου πρωτοπαρουσιάστηκε, στις 15 Αυγούστου 2011.

Η Volkan, που παρασκευάζεται στην Ελλάδα και κάνει το ντεμπούτο της στη Σαντορίνη, οφείλει την εξαιρετική της γεύση και άρωμα στο ιδιαίτερο μέλι της Σαντορίνης και το κίτρο της Νάξου. Πέρα από την πρωτοποριακή της σύνθεση και ζυθοποίηση, η Volkan ξεχωρίζει και για το ειδικά φιλτραρισμένο νερό χάρη στο μοναδικό Lava Rock Filter με βασάλτη Σαντορίνης.

Εύρεση Προϊόντων

Δείτε επίσης...

Ενημέρωση

Βρείτε μας

Επικοινωνία

  Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης
  2310649001
  info@agatha.com.gr