Η ομάδα των ανθρώπων που βρίσκεται πίσω από την πρωτοποριακή και πολυβραβευμένη Βέλγικη Μικροζυθοποιία της Viven, ακολουθεί αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία, κινείται κι ανασαίνει σ’ αυτούς ακριβώς τους ρυθμούς…

Κι η δημιουργικότητα και αφοσίωσή της διατρέχει όλα τα επίπεδα παραγωγής: Ξεκινά από την χρήση των πιο εκλεκτών πρώτων υλών που θα μετουσιωθούν - με καινοτόμες συνταγές, αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές, συνεχείς κι επίπονες διαδικασίες ελέγχου κι αξιολόγησης - σε μπύρες υψηλότατης ποιότητας, και φτάνει έως και αυτή ακόμη την «λεπτομέρεια» του σχεδιασμού του ιδιαίτερα ελκυστικού λογότυπού της.

Ακόμη και το λογότυπο λοιπόν της Viven  - προσωπική έμπνευση της ομάδας -  είναι ένα μικρό έργο Τέχνης, που κοινωνεί τον σεβασμό στην παράδοση, τον φόρο τιμής στην πάντα βροχερή γενέθλια πατρίδα, και την προσήλωση στην καινοτομία.

Η ομάδα της Viven παθιάζεται, ρισκάρει, και δημιουργεί μικρά έργα Τέχνης με άξονα την καινοτόμο έκφραση, πατώντας όμως ταυτόχρονα στις στέρεες βάσεις της φημισμένης Φλαμανδικής Παράδοσης Ζυθοποίησης.

Η μπύρα που φτιάχνεται ακολουθώντας αυτή την φιλοσοφία δεν ξεδιψά απλά, ούτε ικανοποιεί μόνο το αρχέγονο ένστικτο της γευστικής απόλαυσης. Κάνει κάτι πιότερο και συνάμα μοναδικό: σε συνδέει με την ψυχή του δημιουργού της και σου επιτρέπει να δεις μέσα από τα μάτια του…  

Κι ίσως να είναι αυτό τελικά, που κάνει την Μικροζυθοποίηση της Viven να ανάγεται σε Τέχνη!

Viven Ale (Alc. 5,0%)

Pale Ale, Μπύρα Μικροζυθοποιίας Βελγίου με επαναζύμωση στη φιάλη. Περίτεχνο συνταίριασμα φρουτώδους γεύσης ευγενών εσπεριδοειδών και ενός ήπια γλυκού υποστρώματος καλοδουλεμένης βύνης, ψημένου μπισκότου και καραμέλας. Περίτεχνη κι όμως ελαφριά και αναψυκτική.
- Φιάλη 330 ml.

Viven Blond (Alc. 6,1%)

Strong Ale, Μπύρα Μικροζυθοποιίας Βελγίου με επανα-ζύμωση στη φιάλη. Μοναδικά αρώματα & γεύσεις ώριμων φρούτων, βερίκοκου, ροδάκινου, αχλαδιού εναλλάσσονται παιχνιδιάρικα, καθώς η μπύρα αναπνέει, με δόσεις βανίλιας, ανθόμελου & καραμέλας βουτύρου. Ο λυκίσκος αποκα-λύπτεται σταδιακά αφήνοντας μια γλυκόπικρη μεστή επίγευση.
- Φιάλη 330 ml.

Viven Bruin (Alc. 6,1%)

Abbey Style Dubbel, Μπύρα Μικροζυθοποιίας Βελγίου με επαναζύμωση στη φιάλη. Φρούτα του δάσους & πικάντικα μπαχαρικά, όπως γαρύφαλλο και κανέλα, σε αρμονική πλέξη με καραμέλα και μαύρη σοκολάτα δημιουργούν μια πολύπλοκη και ταυτόχρονα τόσο ανάλαφρη παλέτα.
- Φιάλη 330 ml.

Viven Porter (Alc. 7,0%)

Ήπια Καπνιστή Porter, Μπύρα Μικροζυθοποιίας Βελγίου με επαναζύμωση στη φιάλη. Εξαιρετικό άρωμα φρεσκοκαπνιστού ξύλου συνοδεύει ένα πολύπλοκο γευστικό υπόστρωμα δυνατού μαύρου καφέ, σοκολάτας bitter, δαμάσκηνων και σταφίδων. Ορίζει κατηγορία μπύρας από μόνη της!
- Φιάλη 330 ml, 750 ml / Draught.

Viven lmperial lPA (Alc. 8,0%)

Imperial I.P.A, Μπύρα Μικροζυθοποιίας Βελγίου με επαναζύμωση στη φιάλη. Πλημμυρίδα έντονων αρωμάτων και καταιγισμός γεύσεων σχεδόν όλων των εσπεριδοειδών, με ευχάριστα παραμένουσα πικρή επίγευση λυκίσκου. Όταν η Μικροζυθοποίηση ανάγεται σε Τέχνη!
- Φιάλη 330 ml, 750 ml / Draught.

 

Εύρεση Προϊόντων

Δείτε επίσης...

Ενημέρωση

Βρείτε μας

Επικοινωνία

  Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης
  2310649001
  info@agatha.com.gr