Ρωτήστε μας

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΟΚΑΛΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

Ξεκίνησαν από το 1990 τη Βιολογική καλλιέργεια στα αμπέλια, εφαρμόζοντας νέες καλλιεργητικές μεθόδους όπως είναι η βιολογική καταπολέμηση ασθενειών, πυκνές φυτεύσεις, λίπανση με πρόβια κοπριά, μηχανική καταστροφή των ζιζανίων κ.ά. Επελέξαν τη βιολογική Αμπελουργία, για πολλούς λόγους. Κατ' αρχάς για προστασία από τα επικίνδυνα φυτοφάρμακα, τα οποία συμμετέχουν σε όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Επίσης, διαπιστώσαν ότι το Αμπέλι, με την απαραίτητη καλλιεργητική εμπειρία και την κατάλληλη επιστημονική γνώση είναι εύκολο να καλλιεργηθεί με βιολογικές μεθόδους
τσιπουρο τοκαλη χωρις γλυκανισο