Η εταιρεία "Αγαθά :: Μεζές Δ. - Τσατσιάδης Ι. Ο.Ε." κατέχει το πιστοποιητικό HACCP Control.

Τι είναι όμως το πιστοποιητικό HACCP Control; - Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρεί μια εταιρεία;

To πιστοποιητικό  HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Aνάλυση κινδύνου κρίσιμου σημείου ελέγχου) είναι μία συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, αξιολόγιση και εκτίμηση της επικυνδινότητας και της σοβαρότητας διαφόρων μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων που σχετίζονται με όλα τα στάδια παραγωγής, αποθήκευσης, διάθεσης ενός τροφίμου ή ποτού, από την ανάπτυξη και συγκομιδή των πρώτων υλών μέχρι την τελική κατανάλωση του προϊόντος.

Το σύστημα HACCP εφαρμόζεται ανά βιομηχανία, ανά γραμμή παραγωγής και ανά προϊόν.

Έτσι γίνεται φανερό κάτι που στο παρελθόν ήταν δύσκολο να γίνει κατανοητό, ότι δηλαδή το κάθε τρόφιμο έχει μία μοναδικότητα, ενσωματώνοντας τόσο την ιστορία των πρώτων υλών όσο και τη μέθοδο παραγωγής και τις ιδιαιτερότητες της εγκατάστασης αποθήκευσης και διάθεσης ή διανομής.

Η μελέτη HACCP σε μία εταιρεία προσφέρει την εγγύηση για άριστη ασφάλεια στα προσφερόμενα προϊόντα.

  Πιστοποίηση HACCP 2014

Εύρεση Προϊόντων

Δείτε επίσης...

Ενημέρωση

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας!


Βρείτε μας

Επικοινωνία

  Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης
  2310649001
  info@agatha.com.gr