Volkan BLONDE bottleΗ Σαντορίνη είναι η έμπνευση της Volkan Beer, η πατρίδα της και το σημείο όπου πρωτοπαρουσιάστηκε, στις 15 Αυγούστου 2011.

Η Volkan, που παρασκευάζεται στην Ελλάδα και κάνει το ντεμπούτο της στη Σαντορίνη, οφείλει την εξαιρετική της γεύση και άρωμα στο ιδιαίτερο μέλι της Σαντορίνης και το κίτρο της Νάξου. Πέρα από την πρωτοποριακή της σύνθεση και ζυθοποίηση, η Volkan ξεχωρίζει και για το ειδικά φιλτραρισμένο νερό χάρη στο μοναδικό Lava Rock Filter με βασάλτη Σαντορίνης.

Η Volkan είναι μια γνήσια ελληνική μπίρα, όραμα ενός Σαντορινιού, που παρασκευάζεται στην Ελλάδα με σπάνια κυκλαδίτικα συστατικά. Τολμηρή και πρωτοποριακή, η Volkan προωθεί την ελληνική καινοτομία στηρίζοντας ταυτόχρονα την παραδοσιακή γεωργία της Σαντορίνης και της Νάξου. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Έτσι, η μπίρα μας προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους. Εμείς στη Volkan είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη διαφορά βοηθώντας με έξυπνους τρόπους την Ελλάδα να τα καταφέρει μόνη της.

Εύρεση Προϊόντων

Δείτε επίσης...

Ενημέρωση

Βρείτε μας

Επικοινωνία

  Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης
  2310649001
  info@agatha.com.gr